Snart Julafton

Varje årstid har sin charm och så även vinter. Vi har sedan i våras landat ordentligt i Falkmanska och mot alla odds klarat oss fram till nu. Det är ni, våra härliga kunder som gör detta möjligt och vi är så innerligt tacksamma för det.

På sensommaren fick vi också ett tillskott i personalen. Emma som med bravur tog plats vid ugnar och spisar och började laga mat och baka så det stod härliga till. Hon är utbildad kock och hennes glädje och kunskap stod klart redan från början. Emma är också en blivande stjärna i våran bar, med den bakgrund hon har från andra ställen, där hon blandat drinkar och serverat annat gott i flytande format. Vi kan nog inte säga annat än att vi gläder oss till att öppna bakgården igen och att få lov och servera er både god mat och dricka i den ljumma sommarkvällen.

Men nu står som sagt julen för dörren, och i dessa lite upp och nervända tider så är det viktigare än någonsin att tänka till lite. Vad kan man själv bidra med för att göra vardagen lite ljusare för alla. Och inte minst vara lite snäll mot sig själv också.

Vi på Falkmanska kommer att ta lite julledigt men vi har öppet i mellandagarna så ni kan fylla på med lite gott till nyåret. Och sedan i januari så hoppas vi att det sakta men säkert återgår till det normala.

Men det är inte bara tråkigheter. Våran planet har fått en välförtjänt paus. Djurliv i hav och på land blomstrar och luften har blivit klar i annars förorenade städer.

Andra sjukdomar har minskat pga av att vi har lärt oss att tvätta händerna oftare och inte gå ut när vi är sjuka. Vi har lärt oss att uppskatta det lilla och vi förstår nog lite bättre vad vänner och familj verkligen betyder för oss.

Som de sjunger i filmen 'Life of Brian', Always Look on the Bright Side of Life.

Så med denna lilla trudelutt önskar vi er en riktigt fin Jul och ett Gott Nytt år.

Många kramar ♥ Ulrika och Anders med personal

____________________________________________________________________________74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 
google-site-verification=RvnaabGxYN2sHdWPf53YZBPS5nhPJZNd4Is-LdD_bWE